bauantraegeStara Jezgra Dubrovnika Kuće Stanovi Hoteli Poslovni prostori Zemljišta Najam Projekti

    Dubrovnik
Sifra objekta: D-P-1
Cijena: 195.000 EUR
Opis: HITNO: Prodaje se parcela s pravomoćnom lokacijskom dozvolom za stambenu zgradu od 6 stanova, s garažom za 5 i parkingom za 4 automobila te spremištima. Veličina parcele 414 m2. Iskorištenost 1,80. Odličan pogled. Veličine stanova prema projektu: 55 m2 (2 kom), 63 m2 (2 kom), 87 m2, 110 m2.
DUBROVNIK CENTAR
Sifra objekta: P-01
Cijena:
Opis: Poslovno stambeni objekat u strogom poslovnom centru grada. Tri podzemne etaže parkirališta sa 126 mijesta. U prizemlji poslovni prostor površine 515 m2, na katu poslovni prostori uredske namjene površine 515 m2, četiri kata po 5 stanova dvosobnih i trosobnih površine 112,50 m2.
POBREŽJE
Sifra objekta: P-06
Cijena: 100€/m2
Opis: Pobrežje - građevinsko zemljište u zoni M1-1 površine 24.000m2, od toga 18.000m2 građevinsko. Dobijena dozvola za cestu. Projektirano 23 objekta, sa po 5-6 stanova.
MONTOVJERNA
Sifra objekta: P-02
Cijena: na upit
Opis: Stambena zgrada sa 8 trosobnih stanova. (4 po 95 m2 i 4 po 105 m2) U suterenu garaža sa 12 parking mijesta + 4 vanjska parkinga. Predviđeni početak gradnje 09/2013. Energetski razred A+
ŠTIKOVICA
Sifra objekta: P-07
Cijena:
Opis: Planira se izgradnja dvojne stambenoposlovne zgrade u Štikovici, na predjelu uz cestu Štikovica-Vrbica. Postojeća parcela je L oblika, površine 799 m2. Projektom se predviđa parcelacija u dvije zasebne parcele. Teren je u nagibu prema sjeveru sa visinskom razlikom od cca 10,00 m. Kolni pristup omogućen je sa sjeverne strane parcele, sa ceste Štikovica-Vrbica. Katnost zgrada je S+P+1+Pot. U suterenu su smještene garaže za ukupno 12 vozila, odnosno po 6 u svakoj lameli, te ulazi sa stubištem. U prizemlju i na katu su smješteni stanovi, ukupno 8, odnosno po 4 u svakoj lameli. U potkrovlju su 4 apartmana, po 2 u svakoj lameli. Stanovi se sastoje od dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom, predsoblja, 2 sobe i kupaonice, te prostrane loggie. Apartmani su projektirani na način da zadovoljavaju važeće propise za turističke objekte. Orjentacija svih stanova i apartmana je prema sjeveru (dnevni boravak, soba i loggia), te prema jugu (kuhinja i soba). Pogled prema zaljevu Zaton, odnosno prema moru pruža se sa svih loggia. Kolni prilaz i garaže su prijektirani na način da se osigura potreban manevarski prostor za osobna vozila. Po dvije garaže u svakoj lameli izvode se sa podiznim platformama, dok su preostale klasične. U svim garažama predviđen je prostor za spremište. Konstrukcija objekta predviđa se sa poprečnim i uzdužnim nosivim zidovima sa toplinskom izolacijom. Završna oboga suterena je u kamenu. Ostale etaže su žbukane. Predviđaju se trakasti armiranobetonski temelji. Međukatne konstrukcije i kosa keovna ploča izvele bi se kao armiranobetonske krute ploče, sa stubištem također armiranobetonskim. Pokrov je od crijepa. Prozorski otvori i vrata izveli bi se od pvc profila s kliznim persijanama. Pregradni zidovi izveli bi se od montažnih Rigips ploča u debljini zida od 10 cm, alternativno od pregradne blok opeke. Svi podovi bi se izveli od lakoperivih i lako održavanih materijala, a u mokrim prostorijama i na terasama predviđaju se kamene ploče. Svi zidovi bi se bojali sa vodenim bojama na bazi vapna. U sanitarnim prostorijama predviđa se oblaganje zidnih površina do pune visine sa keramičkim, zidnim pločicama. Sve prostorije i kupaonice imaju predviđeno prirodno prozračivanje, dok se prostorije koje nemaju vanjske otvore ventiliraju putem ventilacionih kanala. Grijanje svih prostorija predviđeno je sistemom električnih "Norveških radiatora". Hlađenje se predviđa split sistemom sa jednom vanjskom i tri unutarnje jedinice po stanu/apartmanu. Zahvatom se predviđa i uređenje pripadajuće parcele. Okoliš objekta čine terasaste zelene i popločane površine. Kolni prilaz se popločava betonskim kockama u boji, odgovarajuće nosivosti. Ogradni i potporni zidovi izveli bi se u kamenu. Parcela bi se hortikulturno uredila dijelom visokim zelenilom a dijelom niskim, parternim zelenilom sa autohtonim aromatičnim raslinjem (lovor, maslina, mimoza, lavanda, ruzmarin), te cvjetnim nasadima i trajnicama.
PRIJEVOR
Sifra objekta: P-08
Cijena:
Opis:
1

AGM A8 обзор

Обзор ремешков для фитнес-браслета Xiaomi Mi Band 2

Китайские смартфоны с 6gb